Avancerad

Master utbildning kosmetisk tatuering

Nu erbjuder vi Master utbildning inom tatuering av ögonbryn och läppar med maskin.
Du kommer få lära dig den populära tekniken Powder Brows för ögonbryn och LipStick och LipBlush för läppar.

Detta är en avancerad utbildning för dig med kunskap inom kosmetisk tatuering med maskin.

Det är två lärare med på kursen, Sandra Karlsson som står för läpptatueringen och Pernilla Birkehorn som står för ögonbrynen.

Kursupplägg för Master utbildning.

Dag 1
kl: 9-17
Visning på modell ögonbryn med Pernilla
Lunch
Visning av modell läppar med Sandra

Dag 2
kl: 9-17

Övning på modell ögonbryn
Lunch
Övning på modell läppar

Innan kursen
Du kommer få allt teoretiskt material skickat till dig innan kursen börjar så du skall läsa igenom allt noga innan kursen börjar då vi inte har någon teoretisk genomgång på kursen.

Kostnad:
Priset för kursen är 25 000 kr inkl moms
vi erbjuder räntefri delbetalning på 12 månader

Startkit med färg ingår i priset.
4 pigment ingår i priset och vi ger alla elever 15% rabatt på alla produkter efter utbildning. Maskin ingår ej i priset men vill man även köpa våra maskiner ger vi ännu bättre rabatt efter slutförd kurs.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Ja, detta är en avancerad utbildning inom kosmetiskt tatuering så du behöver ha tidigare erfarenhet inom detta, särskilt med maskin.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här genom hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats, sedan bokar du och läraren ett datum som passar för din utbildning.

Studieavgift
25 000 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort allt kursmaterial skickats anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas.  Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kosmetiskt tatuering av läppar avancerad

Nu erbjuder vi utbildning i tatuering av Läppar. Du kommer få lära dig två olika tekniker, LipBlush och LipStick. Tatuering av läppar är den nyaste och hetaste behandlingen just nu.

Detta är vår avancerade utbildning och riktar sig till dig som jobbat med kosmetisk tatuering innan och vill lära dig tatuera läppar, den är även för dig som redan kan tatuera läppar men vill lära dig vår teknik.

Kursupplägg för avancerad utbildning i kosmetisk tatuering av Läppar.

Dag 1
10.00-16.00
Teori och praktisk övning på konsthud, demonstration på modell av Sandra

Dag 2
10.00-16.00
Läppform och övning på modell

 

I den teoretiska delen går vi igenom
Historia
När kosmetisk tatuering inte är lämpligt
Kunskap och ansvar
Läkemedelsverkets färglagstiftning
Pigment
Huden
Hudtyper och hudtoner
Färgläran
Baspigment
Tekniker

Priset för kursen är 22 000 kr inkl. moms  och i detta pris ingår även ett startkit med färg och tillbehör.

MASKIN INGÅR EJ. Maskin ingår ej i priset men finns att köpa. På kursen kommer du få testa vår maskin innan du köper den. Vi ger alla elever 15% rabatt på alla produkter efter utbildning.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Ja du måste vara utbildad inom kosmetisk tatuering sedan innan då detta ej är någon grundutbildning utan detta är en avancerad utbildning för erfarna inom kosmetisk tatuering.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här genom hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats, sedan bokar du och läraren ett datum som passar för din utbildning.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du får ett traineeintyg som är giltigt i 12 månader och du skall skicka in bilder på 10 kunder för att få ditt certifikat, när du fått 10 godkända kunder får du ditt certifikat hemskickat med posten.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
22 000 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort allt kursmaterial och videofilm skickats anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Russian & Mega Volume

Just nu är volymfransar och mer specifikt Russian Volume och Mega Volume bland de mest efterfrågade fransarna på marknaden. Om du redan är utbildad fransstylist är det därför ett perfekt tillfälle för dig att utöka din befintliga verksamhet. Utbildningen börjar med att du får onlinematerial skickad till din mail och sedan två dagar på skolan där du varvar teori med plockteknik och övar på modell.
I utbildningen ingår även ett startkit som innehåller allt du behöver för att genomföra denna behandling.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig, betala anmälningsavgiften och bifoga eventuella utbildningsbevis. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter utbildningsdagen ska du skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
10 000 kr inkl moms och startkit

För att säkra din plats skall hela kursen betalas här på hemsidan. Fyll även i formulärsvaret så vi har dina uppgifter Kursavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas, så fort allt material skickats från skolan anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Masterclass Mega Volume online

Master class inom Mega Volym

Mega Volym är det hetaste på fransmarknaden, vill du utöka din befintliga fransverksamhet är detta perfekt för dig.

Detta är en avancerad master class för dig som redan är utbildad fransstylist och du bör ha god kunskap inom volym och singelfransar.

Har du ej gått någon kurs innan se vår Grundutbildning

Kursen fokuserar endast på Mega Volym, ej grundkurs inom volymfransar

Nedan följer kursupplägget för kursen, du är hjärtligt välkommen om du har fler frågor eller undrar något mer om kurserna via mail eller telefon.

Kursupplägg
Grunderna inom Mega Volym
Vikt på fransarna
Applicerings tekniker
Lagerteknik
Avancerad lagerteknik
Olika Designer

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du hela kursen direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Det är ett välkomstbrev och teorihäfte, i välkomstbrevet står allt du behöver och även länkar till videofilmerna. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben.

Du får både en film där pratik och teori blandas för att du som elev skall förstå alla moment och sedan även ett teorihäfte som laddas ner direkt via ditt konto, viktigt att skapa ett konto innan du köper kursen.

I kursen ingår ej något startkit men du får en komplett lista med material som behövs för en kund.

Ett certifikat inom Masterclass Mega volym skickas ut via posten efter avslutad kurs.

Kursen kan ej avbokas så fort som köpet är genomfört eftersom kursen läggs in på ditt konto direkt och kursen anses då som påbörjad och inga pengar återbetalas.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att gå den här utbildningen behöver du ha genomfört en utbildning inom volymfransar antingen hos oss eller annan likvärdig aktör.

När får jag kursen skickad?
Börja med att skapa ett konto hos oss och sedan så fort som köpet är genomfört så finns kursen som nedladdningsbara filer på ditt konto, du hittar alltid kursen genom att trycka på lilla gubben.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Diplomet för denna kursen skickas hem till dig med DHL några dagar efter att du köpt kursen.

Vad kostar utbildningen?
Studieavgift inkl. moms 
4 995 kr

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.