Start
Lash lift online

Lär dig Lash Lift av de naturliga fransarna med en avslutande Keratin Boost, ett så kallat Keratin Lift. Det är en efterfrågad behandling som underlättar vardagen för den som inte vill ha fransförlängning. Denna kurs är en onlineutbildning.

Onlinekurs i Lash Lift

Ett Lash Lift innebär att man permanentar de naturliga fransarna så de får en böjd form, och förstärker sedan fransarna med en Keratin Boost. Under utbildningen kommer du att jobba med våra egna produkter inom Keratin Lift, som är bland de mest skonsamma på marknaden och berikade med såväl Aloe Vera som Jojoba. Allt för att skydda de naturliga fransarna och ge dem extra styrka och minskat slitage. Utbildningen går igenom:

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Lash Lift
  • Keratinbehandling av naturliga fransarna
  • Färgning av fransar
  • Allergier och risker
  • Arbetsmiljösäkerhet
  • Olika typer av designer

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du hela kursen direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Det är ett välkomstbrev och teorihäfte, i välkomstbrevet står allt du behöver och även länkar till videofilmerna. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben.

Startkit ingår ej i kursavgiften, det kan köpas till separat så fort kursen köpts genom hemsidan om man skulle vilja. Vänligen kontakta kundtjänst efter köp av kurs om du vill köpa till startkit.
Du kommer få en komplett lista på vad som behövs för en kund om du vill köpa det själv genom vår webbshop annars har vi färdiga startkit så plockar vi ihop allt du behöver.

Under utbildningstiden kan du när som helst kontakta din lärare för att ställa frågor och få stöd. Som elev har du även 15 % rabatt på alla produkter i webbshoppen både under och efter utbildningen. Vi erbjuder livslång support för att du alltid ska känna dig säker i ditt val av skola.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Nej, detta är en grundutbildning i Lash Lift och du behöver ej ha några förkunskaper innan, vi lär dig allt på kursen.

När får jag tillgång till kursen?
Skapa ett konto innan du köper kursen för så fort kursen är köpt genom hemsidan så ligger den som nedladdningsbara filer under ditt konto och du kan alltid när du vill ladda ner dom och titta hur många gånger du vill.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du skall skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt tio av dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
2 500 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, köpet är genomfört finns allt kursmaterial och videofilm på ditt konto och då anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs
Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Online

@