Start
Lash Lift fysisk utbildning

Lär dig Lash Lift av de naturliga fransarna med en avslutande Keratin Boost, ett så kallat Keratin Lift. Det är en efterfrågad behandling som underlättar vardagen för den som inte vill ha fransförlängning.

Utbildning i  Lash Lift av de naturliga fransarna med en avslutande Keratin Boost.

Ett Lash Lift innebär att man permanentar de naturliga fransarna så de får en böjd form, och förstärker sedan fransarna med en Keratin Boost. Under utbildningen kommer du att jobba med våra egna produkter inom Keratin Lift, som är bland de mest skonsamma på marknaden och berikade med såväl Aloe Vera som Jojoba. Allt för att skydda de naturliga fransarna och ge dem extra styrka och minskat slitage. Utbildningen går igenom:

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Lash Lift
  • Keratinbehandling av naturliga fransarna
  • Färgning av fransar
  • Allergier och risker
  • Arbetsmiljösäkerhet
  • Olika typer av designer

Du kommer få allt teorimaterial och en videofilm skickad till dig innan kursstart, du skall läsa teorin och titta på filmen och svara på medföljande teorifrågor innan kursen börjar.

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du hela onlinekursen direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Det är ett välkomstbrev och teorihäfte, i välkomstbrevet står allt du behöver och även länkar till videofilmerna. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben. Dessa filmer och kursmaterial skall du läsa igenom och titta på innan kursen på skolan då vi ej har någon teoretisk genomgång utan endast praktiskt på skolan.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Nej, detta är en grundutbildning i Lash Lift och du behöver ej ha några förkunskaper innan, vi lär dig allt på kursen.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här genom hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats och allt utbildningsmaterial. Så fort du skapat ett konto och sedan köpt kursen finns onlinekursen som nedladdningsbara filer direkt in på ditt konto. Kursen är för alltid din och kommer alltid kunna laddas ner hur många gånger som man vill. Skolan kommer sedan att ta kontakt med dig och bekräftar datum på din kurs.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter utbildningsdagen ska du skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt tio av dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
5 500 kr inkl. moms och startkit

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Det gör du i samband med anmälan.  Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort allt kursmaterial och videofilm skickats anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs

Vänligen kontakta skolan för att boka datum, skicka mail till info@cilier.se

 

 

Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Stockholm och Värnamo

@