Start
Härdplastutbildning Online

Lär dig arbeta med härdplaster efter de riktlinjer som Arbetsmiljöverket fastställt. Efter utbildningen är du godkänd för att arbeta med akrylater.

Författningssamlingen från Arbetsmiljöverket (AFS) ställer högre krav på riskbedömningar och information och utbildning, men även på användning av skyddsutrustning och att du genomför läkarundersökningar. Utbildningen går igenom grunderna med limmet du jobbar med som fransstylist, riskerna med härdplaster samt allmän säkerhet och arbetsskydd. Efter utbildningen är du godkänd för att arbeta med akrylater.

Detta ingår i kursen:
Online utbildning
Kursmaterial
Utbildningsintyg

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Innan utbildningen rekommenderar vi att du genomgår en spirometri-undersökning för att få ett tjänstbarhetsintyg för framtida arbete med akrylater. Kontakta din vårdcentral för mer information.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du köpa kursen här genom hemsidan. När du har betalat avgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats och inom 48 timmar kommer kursen att skickas till din mailadress.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du kommer efter avslutad kurs få svara på några frågor, om du klarar dessa frågor kommer vi att skicka ett utbildningsbevis till dig. Om du skulle svara fel på frågorna kommer du att få titta på informationsfilmen och läsa igenom kursmaterialet igen för att sedan göra om provet.

Vad kostar utbildningen?

Studieavgift inkl. moms 
1 250 kr

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs
Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Online