Start
Härdplast

Lär dig arbeta med härdplaster efter de riktlinjer som Arbetsmiljöverket fastställt. Efter utbildningen är du godkänd för att arbeta med akrylater.

Författningssamlingen från Arbetsmiljöverket (AFS) ställer högre krav på riskbedömningar och information och utbildning, men även på användning av skyddsutrustning och att du genomför läkarundersökningar. Utbildningen går igenom grunderna med limmet du jobbar med som fransstylist, riskerna med härdplaster samt allmän säkerhet och arbetsskydd. Efter utbildningen är du godkänd för att arbeta med akrylater.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Innan utbildningen rekommenderar vi att du genomgår en spirometri-undersökning för att få ett tjänstbarhetsintyg för framtida arbete med akrylater. Kontakta din vårdcentral för mer information.

I samarbete med Adxto Care erbjuder Ciliér lagstadgade medicinska kontroller och utfärdar tjänstbarhetsintyg till dig som utsätts för härdplaster i ditt arbete. Mottagningarna ligger i Stockholm och Härnösand

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala anmälningsavgiften. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du kommer efter avslutad kurs få svara på några frågor, om du klarar dessa frågor kommer vi att skicka ett utbildningsbevis till dig. Om du skulle svara fel på frågorna kommer du att få titta på informationsfilmen och läsa igenom kursmaterialet igen för att sedan göra om provet.

Vad kostar utbildningen?

Studieavgift inkl. moms och startkit
1 000 kr

För att säkra din utbildningsplats måste du betala anmälningsavgiften (5 000 kr inkl. moms). Det gör du direkt i samband med anmälan. Resterande belopp måste du sedan betala senast sju dagar innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas. Vid betalning av resterande summa skall beställningsnummer uppges. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Just nu kan du inte ansöka, uppdaterade kurstillfällen kommer inom kort.
Lärare
Angelica Hermansson
@salongsleepingbeauty

Angelica Hermansson är flerfaldig vinnare av Svenska Mästerskapet i Fransförlängning, där hon har knipit första platsen i kategorierna Junior, Expert, och Senior. Hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa fransstylist och vunnit flera internationella priser.

Skövde