Start
Grundutbildning Fransstylist

Vill du påbörja din karriär inom skönhetsbranschens snabbast växande yrke? Under utbildningen lär du dig allt du behöver för att kunna applicera fransar på egna kunder på ett professionellt och säkert sätt.

I grundutbildningen lär du dig allt du behöver för att direkt kunna applicera fransar på egna kunder. Särskilt fokus ligger på hur du ska jobba på ett säkert sätt samt säkerställa en professionell arbetsmiljö. Fransarna du lär dig att applicera under utbildningen är:

  • Singelfransar
  • Black Diamond singelfransar (Mascara-look)
  • Black Diamond Volymfransar
  • Russian Volume
  • Mega Volym

Vår grundutbildning till fransstylist är helt komplett och du lär dig alla olika tekniker i en och samma kurs.

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du allt teorimaterial direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Du kommer sedan få ett mail med all information efter detta. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben.

Utbildningen börjar med att du kommer studera hemma online, så fort kursen är köpt här på hemsidan kommer du att få tillgång till kursmaterial via ditt konto. Du skall studera och läsa in all teori och härdplastutbildningen hemma då vi fokuserar endast på praktiskt arbete på skolan under kursdagarna.

Utbildningen börjar med tre dagar på plats på skolan. Under de här dagarna varvar du med att öva på både dockor och modeller. Efter de tre inledande utbildningsdagarna fortsätter utbildningen på distans, och du kommer att få skicka in bilder på dina franskunder för att få löpande feedback på varje kund. Efter cirka två till tre månader när du klarat alla delmoment hemma kommer du att få megavolymkursen skickad till dig som en online kurs. Men vi lär dig allt om applicering av volymfransar på kursen men Mega volym innehåller mer avancerade moment som man lär sig när man jobbat ett tag med fransar hemma.

Under utbildningstiden kan du när som helst kontakta din lärare för att ställa frågor och få stöd. Som elev har du även 15 % rabatt på alla produkter i webbshoppen både under och efter utbildningen. Vi erbjuder livslång support för att du alltid ska känna dig säker i ditt val av skola.

I grundutbildningen ingår härdplatsutbildningen. Härdplastutbildningen är godkänd av Arbetsmiljöverkets och uppfyller föreskrift AFS2005:18 om krav på utbildning för arbete med härdplaster med cyanoakrylater.

 

Kursupplägg på skolan

Dag 1
10:00-12:00 Genomgång av frågor från onlinekursen och övning på docka
12:00 – 13:00Lunch
13:00 – 15:00 Övning på Modell 1
15:00-17:00 Övning plocka knippen

Dag 2
10:00-12:00 Övning på modell 2
12:00-13:00 Lunch
13:00-15:00 Fortsättning öva på samma modell från förmiddagen
15:00-16:00 Övning plocka knippen
Hemläxa: Plocka volymknippen hemma

Dag 3
10:00 – 12:00 Övning på modell nummer 3
12:00-13:00 Lunch
13:00-16:00 Fortsatt övning modell nummer 3

 

I kursen ingår även ett stort startkit som har ett värde av 8000 kr

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Nej, denna kursen är en grundutbildning vilken inte kräver några förkunskaper, vi lär dig allt på kursen.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här på hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats. Platserna som visas på hemsidan uppdateras alltid löpande och visar om det finns platser kvar.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter de tre inledande kursdagarna ska du ha praktik och utföra behandlingar hemma. När din lärare godkänt behandlingarna avlägger du ett praktiskt och ett teoretiskt slutprov på plats på skolan. Klarar du proven får du ett internationellt erkänt certifikat inom ögonfransförlängning.

Vad kostar utbildningen?

Studieavgift inkl. moms och startkit
20 999 kr

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen här på hemsidan. Det gör du i samband med anmälan. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av din som elev, så fort vi skickat allt kursmaterial via mail anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs

Kursdatum Värnamo

Kurser 2023

24-26/2

För fler datum av kurser och anmälan av intresse vänligen kontakta oss via mail till sandra@cilier.se

Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

@
@