Start
Brow Lamination onlinekurs

Brow Lamination är behandlingen som går ut på att man skapar fluffiga och välformade bryn som färgas och sedan görs en avslutande Keratin Boost.

Utbildning i  Brow Lamination och klassisk färg och form av ögonbryn

Brow Lamination är den nyaste hetaste behandlingen just nu. Behandlingen går ut på att man skapar fluffiga och välformade bryn som färgas och sedan görs en avslutande Keratin Boost.

Resultatet håller 6-8 veckor.

Vi lär dig inte bara Brow Lamination utan även vanlig klassisk färg och form av ögonbrynen.
Kursen är online vilket är en förinspelad video med alla momenten för behandlingen och även vårt teorimaterial. Utbildningen läggs in på ditt konto direkt efter köp av kurs, se information om detta nedan.

Vi jobbar med Ciliérs egna produkter inom Brow lamination
som är bland de mest skonsammaste på marknaden och våra produkter är berikade med Aloe Vera och Jojoba.
Vår Keratin Boost är framtagen för att skydda de naturliga hårstråna och ge dom extra styrka och minskat slitage.
Vår Keratin Boost är berikad med vitamin B5, Aloe Vera och olivolja för att vara så vårdande som möjligt.

Kursen går igenom:

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Brow Lamination både praktiskt och teoretiskt
  • Klassisk färg och form av ögonbrynen
  • Keratin behandling av de naturliga hårstråna
  • Allergier och risker
  • Säkerhet
  • Olika designer

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du hela kursen direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Det är ett välkomstbrev och teorihäfte, i välkomstbrevet står allt du behöver och även länkar till videofilmerna. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben.

Startkit ingår ej i kursavgiften, det kan köpas till separat så fort kursen köpts genom hemsidan om man skulle vilja. Vänligen kontakta kundtjänst efter köp av kurs om du vill köpa till startkit.
Du kommer få en komplett lista på vad som behövs för en kund om du vill köpa det själv genom vår webbshop annars har vi färdiga startkit så plockar vi ihop allt du behöver. Under utbildningstiden kan du när som helst kontakta din lärare för att ställa frågor och få stöd. Som elev har du även 15 % rabatt på alla produkter i webbshoppen både under och efter utbildningen. Vi erbjuder livslång support för att du alltid ska känna dig säker i ditt val av skola.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Nej, detta är en grundutbildning i Brow Lamination och du behöver ej ha några förkunskaper innan, vi lär dig allt på kursen.

När får jag kursen skickad till mig?
Så fort du skapat ett konto och sedan köpt kursen finns kursen som nedladdningsbara filer direkt in på ditt konto. Kursen är för alltid din och kommer alltid kunna laddas ner hur många gånger som man vill.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du skall skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt 1 av dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
2 500 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort köpet är genomfört så finns allt kursmaterial och videofilm direkt in på ditt konto och då anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

 

Kursinformation
Köp kurs
Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Online

@