Avancerad
Russian & Mega Volume

Är du redan utbildad fransstylist? Vidareutbilda dig för att kunna komplettera din verksamhet med de mest efterfrågade fransarna på marknaden.

Just nu är volymfransar och mer specifikt Russian Volume och Mega Volume bland de mest efterfrågade fransarna på marknaden. Om du redan är utbildad fransstylist är det därför ett perfekt tillfälle för dig att utöka din befintliga verksamhet. Utbildningen börjar med att du får onlinematerial skickad till din mail och sedan två dagar på skolan där du varvar teori med plockteknik och övar på modell.
I utbildningen ingår även ett startkit som innehåller allt du behöver för att genomföra denna behandling.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig, betala anmälningsavgiften och bifoga eventuella utbildningsbevis. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter utbildningsdagen ska du skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
10 000 kr inkl moms och startkit

För att säkra din plats skall hela kursen betalas här på hemsidan. Fyll även i formulärsvaret så vi har dina uppgifter Kursavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas, så fort allt material skickats från skolan anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Kursinformation
Köp kurs

Kursdatum 2022

Värnamo

22-23/3

För fler datum kontakta oss

Vänligen kontakta skolan för mer information om datum, kontakta oss via mail till info@cilier.se

 

Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Värnamo

@