Avancerad
Perfect Volume

Har du jobbat med volymfransar ett tag men känner att du vill ta dina volymfransar till nya höjder? Då passar den här utbildningen för erfarna stylister dig perfekt.

Under utbildningen lär du dig hur du ska plocka volymfransar för att få totalt fluff samt lagertekniken. Målet med utbildningen är att utveckla dig som fransstylist, och du har därför en viss möjlighet att styra innehållet i utbildningen. Det vill säga, om du, till exempel, vill lära dig att göra täta, svarta fransar eller om du vill lära dig att göra fluffigare fransar.

Ansökan och antagningsbesked

Behöver jag några förkunskaper?
För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver också ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.

I samarbete med Adxto Care erbjuder Ciliér lagstadgade medicinska kontroller och utfärdar tjänstbarhetsintyg till dig som utsätts för härdplaster i ditt arbete. Mottagningarna ligger i Stockholm och Härnösand.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig, betala anmälningsavgiften och bifoga eventuella utbildningsbevis. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Direkt efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du ett internationellt erkänt certifikat inom avancerad volym.

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms och startkit
5000 kr

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala anmälningsavgiften (5 000 kr inkl. moms). Det gör du i samband med anmälan. Resterande belopp behöver du sedan betala senast sju dagar innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas. Vid betalning av resterande summa skall beställningsnummer uppges. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Just nu kan du inte ansöka, uppdaterade kurstillfällen kommer inom kort.
Lärare
Angelica Hermansson
@salongsleepingbeauty

Angelica Hermansson är flerfaldig vinnare av Svenska Mästerskapet i Fransförlängning, där hon har knipit första platsen i kategorierna Junior, Expert, och Senior. Hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa fransstylist och vunnit flera internationella priser.

Skövde