Avancerad
Masterclass Mega Volume online

Lär dig den senaste tekniken som gör att du kan applicera ännu tunnare fransar. Med hjälp av Mega Volume får kunden fluffigare och mer kontrastrika fransar utan att det blir för tungt för den naturliga fransen.

Master class inom Mega Volym

Mega Volym är det hetaste på fransmarknaden, vill du utöka din befintliga fransverksamhet är detta perfekt för dig.

Detta är en avancerad master class för dig som redan är utbildad fransstylist och du bör ha god kunskap inom volym och singelfransar.

Har du ej gått någon kurs innan se vår Grundutbildning

Kursen fokuserar endast på Mega Volym, ej grundkurs inom volymfransar

Nedan följer kursupplägget för kursen, du är hjärtligt välkommen om du har fler frågor eller undrar något mer om kurserna via mail eller telefon.

Kursupplägg
Grunderna inom Mega Volym
Vikt på fransarna
Applicerings tekniker
Lagerteknik
Avancerad lagerteknik
Olika Designer

Du börjar med att först skapa ett konto innan du köper kursen, det gör du på den lilla svarta gubben uppe i högra hörnet. Efter du skapat ett konto så köper du kursen här på hemsidan, så fort köpet gått igenom så har du hela kursen direkt i ditt konto som nedladdningsbara filer. Det är ett välkomstbrev och teorihäfte, i välkomstbrevet står allt du behöver och även länkar till videofilmerna. Du kommer alltid åt ditt konto genom att trycka på den lilla svarta gubben.

Du får både en film där pratik och teori blandas för att du som elev skall förstå alla moment och sedan även ett teorihäfte som laddas ner direkt via ditt konto, viktigt att skapa ett konto innan du köper kursen.

I kursen ingår ej något startkit men du får en komplett lista med material som behövs för en kund.

Ett certifikat inom Masterclass Mega volym skickas ut via posten efter avslutad kurs.

Kursen kan ej avbokas så fort som köpet är genomfört eftersom kursen läggs in på ditt konto direkt och kursen anses då som påbörjad och inga pengar återbetalas.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att gå den här utbildningen behöver du ha genomfört en utbildning inom volymfransar antingen hos oss eller annan likvärdig aktör.

När får jag kursen skickad?
Börja med att skapa ett konto hos oss och sedan så fort som köpet är genomfört så finns kursen som nedladdningsbara filer på ditt konto, du hittar alltid kursen genom att trycka på lilla gubben.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Diplomet för denna kursen skickas hem till dig med DHL några dagar efter att du köpt kursen.

Vad kostar utbildningen?
Studieavgift inkl. moms 
4 995 kr

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs
Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Online

@