Avancerad
Master utbildning kosmetisk tatuering

En avancerad Master utbildning inom kosmetisk tatuering för dig som redan är utbildad. Du lär dig göra perfekta ögonbryn och läppar på alla kunder med 2 av Sveriges bästa lärare.

Nu erbjuder vi Master utbildning inom tatuering av ögonbryn och läppar med maskin.
Du kommer få lära dig den populära tekniken Powder Brows för ögonbryn och LipStick och LipBlush för läppar.

Detta är en avancerad utbildning för dig med kunskap inom kosmetisk tatuering med maskin.

Det är två lärare med på kursen, Sandra Karlsson som står för läpptatueringen och Pernilla Birkehorn som står för ögonbrynen.

Kursupplägg för Master utbildning.

Dag 1
kl: 9-17
Visning på modell ögonbryn med Pernilla
Lunch
Visning av modell läppar med Sandra

Dag 2
kl: 9-17

Övning på modell ögonbryn
Lunch
Övning på modell läppar

Innan kursen
Du kommer få allt teoretiskt material skickat till dig innan kursen börjar så du skall läsa igenom allt noga innan kursen börjar då vi inte har någon teoretisk genomgång på kursen.

Kostnad:
Priset för kursen är 25 000 kr inkl moms
vi erbjuder räntefri delbetalning på 12 månader

Startkit med färg ingår i priset.
4 pigment ingår i priset och vi ger alla elever 15% rabatt på alla produkter efter utbildning. Maskin ingår ej i priset men vill man även köpa våra maskiner ger vi ännu bättre rabatt efter slutförd kurs.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Ja, detta är en avancerad utbildning inom kosmetiskt tatuering så du behöver ha tidigare erfarenhet inom detta, särskilt med maskin.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här genom hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats, sedan bokar du och läraren ett datum som passar för din utbildning.

Studieavgift
25 000 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort allt kursmaterial skickats anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas.  Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs

Kursdatum 2022

Värnamo 29-30/1 – 10 platser

Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

Värnamo

Pernilla Birkehorn
@Pernilla

Pernilla Birkehorn är grundaren till Belle i Gävle och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 10 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 500 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Pernilla driver en av Gävles största skönhetssalong och har stor kunskap inom kosmetisk tatuering av ögonbryn. Hon delar med sig av alla sin knep och tips för att skapa perfekta ögonbryn.

Värnamo