Avancerad
Kosmetiskt tatuering av läppar avancerad

Avancerad utbildning inom tatuering av läppar för dig som redan är utbildad inom kosmetisk tatuering. Här kommer du få lära dig två olika populära tatueringstekniker inom läppar.

Nu erbjuder vi utbildning i tatuering av Läppar. Du kommer få lära dig två olika tekniker, LipBlush och LipStick. Tatuering av läppar är den nyaste och hetaste behandlingen just nu.

Detta är vår avancerade utbildning och riktar sig till dig som jobbat med kosmetisk tatuering innan och vill lära dig tatuera läppar, den är även för dig som redan kan tatuera läppar men vill lära dig vår teknik.

Kursupplägg för avancerad utbildning i kosmetisk tatuering av Läppar.

Dag 1
10.00-16.00
Teori och praktisk övning på konsthud, demonstration på modell av Sandra

Dag 2
10.00-16.00
Läppform och övning på modell

 

I den teoretiska delen går vi igenom
Historia
När kosmetisk tatuering inte är lämpligt
Kunskap och ansvar
Läkemedelsverkets färglagstiftning
Pigment
Huden
Hudtyper och hudtoner
Färgläran
Baspigment
Tekniker

Priset för kursen är 22 000 kr inkl. moms  och i detta pris ingår även ett startkit med färg och tillbehör.

MASKIN INGÅR EJ. Maskin ingår ej i priset men finns att köpa. På kursen kommer du få testa vår maskin innan du köper den. Vi ger alla elever 15% rabatt på alla produkter efter utbildning.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
Ja du måste vara utbildad inom kosmetisk tatuering sedan innan då detta ej är någon grundutbildning utan detta är en avancerad utbildning för erfarna inom kosmetisk tatuering.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala kursen här genom hemsidan. När du har betalat kursen får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats, sedan bokar du och läraren ett datum som passar för din utbildning.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Du får ett traineeintyg som är giltigt i 12 månader och du skall skicka in bilder på 10 kunder för att få ditt certifikat, när du fått 10 godkända kunder får du ditt certifikat hemskickat med posten.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
22 000 kr inkl. moms

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala kursen. Kursen betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas av dig som elev, så fort allt kursmaterial och videofilm skickats anses kursen som påbörjad och kan ej avbokas eller återbetalas. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Kursinformation
Köp kurs

Datum

Datum för denna utbildning bokas vid intresse, kontakta oss på mail till sandra@cilier.se så hjälper vi dig.

Lärare
Sandra Karlsson
@Ciliér

Sandra Karlsson är grundaren till Ciliér och har arbetat med fransförlängning och skönhetsbehandlingar i över 8 år. Hon är klassad som master inom skönhetsbehandlingar och hon har utbildat över 800 elever och har flera års erfarenhet av ledarskap. Sandra driver även Värnamos största skönhetssalong och har stor kunskap i att driva ett framgångsrikt företag och delar alltid med sig av alla knep och tips för att ni elever ska bli så bra som möjligt.

@
@