Avancerad
Keratin Lift

Lär dig applicera naturliga fransar med en avslutande Keratin Boost, ett så kallat Keratin Lift. Det är en efterfrågad behandling som underlättar vardagen för den som inte vill ha fransförlängning.

Ett Keratin Lift innebär att man permanentar de naturliga fransarna så de får en böjd form, och förstärker sedan fransarna med en Boost. Under utbildningen kommer du att jobba med våra egna produkter inom Keratin Lift, som är bland de mest skonsamma på marknaden och berikade med såväl Aloe Vera som Jojoba. Allt för att skydda de naturliga fransarna och ge dem extra styrka och minskat slitage. Utbildningen går igenom:

  • Hårets uppbyggnad och anatomi
  • Hudens uppbyggnad och anatomi
  • Applikation av naturliga fransarna
  • Keratinbehandling av naturliga fransarna
  • Färgning av fransar
  • Allergier och risker
  • Arbetsmiljösäkerhet
  • Olika typer av designer
Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att gå den här utbildningen behöver du ha arbetat med singelfransar i minst sex månader. Du behöver också ha genomfört grundutbildningen hos oss eller en likvärdig utbildning från en annan aktör.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig, betala anmälningsavgiften och bifoga eventuella utbildningsbevis. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

I samarbete med Adxto Care erbjuder Ciliér lagstadgade medicinska kontroller och utfärdar tjänstbarhetsintyg till dig som utsätts för härdplaster i ditt arbete. Mottagningarna ligger i Stockholm och Härnösand.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter utbildningsdagen ska du skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt tio av dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

Vad kostar kursen?

Studieavgift
5 500 kr inkl. moms och startkit

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala anmälningsavgiften (5 000 kr inkl. moms). Det gör du i samband med anmälan. Resterande belopp behöver du sedan betala senast sju dagar innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas. Vid betalning av resterande summa skall beställningsnummer uppges. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Just nu kan du inte ansöka, uppdaterade kurstillfällen kommer inom kort.
Lärare
Angelica Hermansson
@salongsleepingbeauty

Angelica Hermansson är flerfaldig vinnare av Svenska Mästerskapet i Fransförlängning, där hon har knipit första platsen i kategorierna Junior, Expert, och Senior. Hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa fransstylist och vunnit flera internationella priser.

Skövde