Avancerad
Black Diamond

Ge dina kunder det bästa av två världar med hjälp våra egenutvecklade fransar. Black-diamond fransar ger nämligen både volymeffekt och en mascara-look.

Under utbildningsdagen på skolan lär du dig att applicera Black Diamond Volym-fransar. Fransarna är framtagna av Ciliér och ger både volymeffekt och mascara-look på en och samma gång. Kunden får alltså det bästa av två världar. Du lär dig också hur du utför en säker fransförlängning (både singel och volym) samt hur du får fram bästa möjliga hållbarhet på fransarna du bygger, vilken vikt som naturliga fransar klarar av och hur du ska använda dig av lagertekniken. Du får även tillgång till teorimaterialet för grundutbildningarna och de övriga volymkurserna (cirka hundrafemtio sidor). I utbildningen ingår även ett startkit som innehåller:

  • Rengöring
  • Rengöringsborste
  • Lim
  • Fransbricka
  • Black Diamond Volym-fransar
  • Pincett
  • Pads
  • Tejp
  • Teorihäfte

Medtag egen separeringspincett och egna glasögon.

 

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?
För att kunna gå den här utbildningen behöver du ha genomfört en utbildning inom singelfransar.

När får jag besked om jag kommit in?
För att vara garanterad en plats på utbildningen måste du anmäla dig och betala anmälningsavgiften. När du har betalat anmälningsavgiften får du ett mejl som bekräftar din utbildningsplats.

I samarbete med Adxto Care erbjuder Ciliér lagstadgade medicinska kontroller och utfärdar tjänstbarhetsintyg till dig som utsätts för härdplaster i ditt arbete. Mottagningarna ligger i Stockholm och Härnösand.

När får jag mitt utbildningsbevis?
Efter utbildningsdagen ska du skicka in bilder till din lärare för feedback och för att få mer hjälp. När din lärare godkänt tio av dina behandlingar får du utbildningsbeviset skickat till dig.

 

Vad kostar utbildningen?

Studieavgift inkl. moms och startkit
6 500 kr

För att säkra din utbildningsplats behöver du betala anmälningsavgiften (5 000 kr inkl. moms). Det gör du i samband med anmälan. Resterande belopp behöver du sedan betala senast sju dagar innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas. Vid betalning av resterande summa skall beställningsnummer uppges. Accepterande av köpvillkoren skall ske i samband med köp av utbildning.

Ciliér erbjuder räntefri delbetalning med Payson.

Plats Stockholm

Datum: Start: 23/5
Slut: 24/5

Pris: 3503 kr (inkl. moms)
Inklusive anmälningsavgift

Anmälningsavgift:
Logga in / Skapa konto

Logga inRegistrera

*Ansökan blir bindande först när du blivit antagen och tackat ja.

Lärare
Angelica Hermansson
@salongsleepingbeauty

Angelica Hermansson är flerfaldig vinnare av Svenska Mästerskapet i Fransförlängning, där hon har knipit första platsen i kategorierna Junior, Expert, och Senior. Hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa fransstylist och vunnit flera internationella priser.

Skövde